AV Montemar

El día 19 de mayo celebraremos la Asamblea General 2018 de la Asociación, os animamos a asistir ya que en ella se debatirán importantes temas de futuro de la entidad. En los siguientes links hacemos disposición a todos los socios de la convocatoria, que incluye el orden del día, del balance económico del año 2017 y del presupuesto del año 2018:

Convocatoria Asamblea General 2018

Balance Económico 2017 y Presupuesto Ejercicio 2018

Por este motivo, el día 18 de mayo celebraremos en la Asociación una Jornada de Información y Consultas, en sesión de mañana de 11:00h a 13:00h, y en sesión de tarde de 17:00h a 19:00h.

Así mismo, en Carta a los Socios, solicitamos a todos los socios que se pongan en contacto con la Junta Directiva con el fin de actualizar el Registro de Asociados.

Finalmente, el Ayuntamiento nos ha facilitado información de la ubicación de los nuevos contenedores y del programa "Illes ecològiques". Para comentar este proyecto con los vecinos hemos previsto dos charlas: el jueves día 31 de mayo a las 19:00h, y el día 2 de junio a las 12:00h.

Afrontem la mobilitat del barri des de quatre punts de visió:

 • Una ciutat per les persones: busquem un model de barri per a definir un model de ciutat.
 • Omplim de vida els carrers: la vida als carrers la donen les persones, la flora, la fauna i la seva integració en el paisatge.
 • El pacte per la mobilitat: per una mobilitat segura i sostenible.
 • La participació ciutadana: prova pilot a la barriada de Montmar Alt.

Donat que aquesta metodologia de treball és vàlida per a tots els barris, i amb la finalitat d'adoptar uns criteris comuns de model de ciutat, la primera exposició dels treballs que està realitzant la Junta Directiva de l'Associació es farà el dia 8 de març a les 19h al local de la Federació d'Associacions de Veïns de Castelldefels, Rambla de Blas Infante, 13-15 baixos.

 D'acord amb el nostre compromís amb la ciutadania, les iniciatives de la Junta Directiva es corresponen amb tres grans àrees:

 1. Social (Responsable Mª Teresa Castilla)
 2. Ambiental (Responsable Josep Lluis Soler)
 3. Econòmica (Responsable Pere Picó)

La Junta Directiva s'estructura en vocalies, que no són més que grups de treball sorgits dels vocals de la Junta, i que es defineixen segons els temes estratègics a seguir. Per tant, dins de cada àrea, i amb total autonomia, les vocalies definiran els camps i les estratègies de treball de l'Associació. En l'actualitat, es consideren com a bàsiques els camps següents:

 • Comunicació i Divulgació: el primer objectiu de la Junta Directiva és establir els canals de comunicació entre socis i amb els veïns i la xarxa de divulgació de les activitats que vagi desenvolupant l'Associació.
 • Joventut i Esdeveniments: les activitats dirigides als joves són una especial finalitat de l'Associació.
 • Barriades: les barriades són part del barri amb caràcters específics. L'Associació ha de defendre les particularitats i fets diferencials de cada Barriada, que són: Montmar Alt, Montmar Baix, Eixample, Bellavista i Ca n'Aymeric.
 • Participació Ciutadana: les activitats desenvolupades a través de Taules de Treball i Comissions han de gestionar-se a través de les Normes de Participació Ciutadana.
 • Cultura: 50 Aniversari de la constitució de l'Associació (1970-2020). Passat, present i futur de l'Associació i la cultura de la ciutat.

Demanem la col·laboració de totes les persones que puguin aportar quelcom de positiu a l'Associació i en benefici dels veïns!

 L’Associació de Veïns i Veïnes de Montmar organitza el Primer Concurs d’Il·luminació Nadalenca Sostenible.

Gracies a la col·laboració de l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya que ens ha facilitat les Bases Sosteniblesdel Concurs, de manera que la il·luminació nadalenca sigui a la vegada que ornamental, eficient i amb mesures d’estalvi energètic, i a la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, podem promoure el concurs de manera que la diversió sigui un aprenentatge a un consum energètic mes sostenible.

El lema del concurs es: Nadal està arribant a Castelldefels. Aquest any Nadal no arriba sol, ve acompanyat d’una amiga la Sostenibilitat i d’un amic el Estalvi d’Energia, obrim les portes de les nostres llars al Nadal i als seus amics i fem-los participes de les nostres costums i hàbits del dia a dia.

Cliqueu aquí per a accedir a les bases del concurs d'il·lumincació.

FacebookTwitter

Buscar en la web

 

 

 

 

 

Agenda

Agosto 2019
L M X J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Sin eventos